Pinko je postao dio miraž grupe!

Ne brinite, sada nudimo više usluga nego ikad! Za više detalja, škicnite niže!

(Za)vođenje društvenih mreža

Gugućemo tvojim klijentima porukama i komentarima, a sadržajem ih privlačimo da se povežu s tvojim brendom, stalno vraćaju i viču – još, još!

Izrada (i održavanje) web stranica

Bez obzira trebaš li web shop ili web stranicu, mi smo tu za tebe. Neka drugima sline cure, ali tebi će web raditi od 0 do 24!

SEO optimizacija

Znamo kako uz pomoć ključnih riječi možeš doći do vrhunca… tražilice.

 

CRO optimizacija

Nakon što privučemo klijente uz SEO, CRO optimizacija je tu za željenu akciju!

Push notifikacije

Pusti pull out tehnike i baci se na push notifikacije. Obavijesti svoje klijente o svim novim akcijama, zanimljivim novostima i kvalitetnim člancima po njihovom guštu.

 

Copywriting

Casanova marketinga zbog kojeg će ti klijenti padati u naručje.

 

Content marketing

Sadržaj je tvoj wing man. Zbog njega će ti klijenti sami uletavati, ali nikako slučajno. Svi će o njemu pričati, zadobit ćeš povjerenje, redovito će dolazit’ na tvoj web, a nakon par čarobnih riječi i prodaja raste.

e-mail marketing

Ne pišemo ljubavna pisma, ali ćemo ti pomoći da postaneš otvaran mail putem kojeg komuniciraš prave stvari za ostvarenje ciljeva.

 

Oglašavanje

Iskakat ćeš iz paštete, ali na način na koji to ljudi vole i uz budžet koji tebi odgovara.

 

(ANAL)iza

Znamo da nekada zna biti pain in the ass, ali ovo je ključni korak za rast. Predstavit ćemo ti sve podatke koji ti trebaju i to: jednostavno, zabavno i razumljivo.

Digitalne strategije

Idemo zajedno ostvariti tvoje ciljeve – pametno i planirano. Sve je lakše kada znaš kamo ideš i čemu težiš.

 

Virtualni asistent

Teško je kada sve moraš sam. Dopusti da ti olakšamo poslovanje, budemo tvoj oslonac (i časna riječ, nećeš trebati rame za plakanje).

 

Komunikacije

Igramo se riječima, kako bi ti pomogli da ispričaš svoju priču stvarajući simfoniju digitalnog i offline svijeta i načina komunikacije.

PR(ičamo) priču o tvom poslovanju

Malo štekaš s prenošenjem poruke o svemu važnom u svom poslovanju? Mi ćemo za tebe stvoriti odnos o kakvom sanjaš s različitim ciljanim skupinama.

B(l)ogovi

Sve češće čuješ da blogovi prodaju usluge? Oni rade puno više od toga. Neka tvoji klijenti zavibriraju od uzbuđenja čitajući savjete, ideje i inspirativna rješenja.

NATIVE

Fleksibilno se prilagođavamo tonu komunikacije i formatima, čime ćeš dobiti veće rezultate i dublje odnose s pravom vrijednosti.

Krizno komuniciranje

Reći ćemo ti iskreno – shit happens. Idemo zajedno pronaći rješenje za nastale zavrzlame i riješiti se negativnih komentara.

Komunikacijski planovi

Od ideje do realizacije komunikacijskih planova, koji su tvoj adut da se istakneš među ostalim brendovima na svim platformama i zapališ ekipu za svoje proizvode ili usluge.

Zakup medijskog prostora

Casanova marketinga zbog kojeg će ti klijenti padati u naručje.

 

Kreativa

Bilo da je duhovita, konzervativna, elegantna, slatka ili nježna. Kreativa je po nama neizbježna.

Reklame koje nisu lame

Znaš one zabavne reklame zbog kojih panično ne tražiš daljinac da prebaciš na drugi program ili manijački ne stišćeš skip ad? Baš takve smišljamo, snimamo i puštamo „van“.

Jingleovi koji zvone u uhu i kada Božić prođe

Šalu na stranu, cilj nam je da klijentima uđemo u uho i da veselo pjevuše ime tvog brenda.

Foto i video produkcija

Iza objektiva skriva se pravo umijeće foto i video pretprodukcije, produkcije i postprodukcije. Bilo da se radi o eventu, vizualima ili nečemu trećemu, blicamo od strasti.

 

Promo materijali

Možda nije poklon za godišnjicu braka, ali promo materijali su divan znak pažnje tvojim klijentima i suradnicima. Naš je zadatak da budu drugačiji, brendirani i prigodni.

Dizajn

Bilo da trebaš UX/UI, grafički ili digitalni dizajn, zec nije u šumi.

 

Logo mi pomog'o

Tek si na početku poslovanja ili ti se jednostavno ne sviđa trenutni logo? Daj nam priliku da ti složimo prepoznatljiv logo.

 

Knjiga standarda

Nekada je lakše raditi s knjigom standarda. Znaš sve kako treba biti posloženo, svaki detalj je na svom mjestu i barem duplo brže radiš.

Rebranding

Rebranding

Nekada dođe trenutak za brisanje svega i početak iznova. Idemo zajedno okrenuti novi list za tvoj brend.

 

Radno vrijeme

Pon-Pet

09-17

Subota

08-12

Kontakt podaci

Kontakt

+385 91 4341 787

E-mail

tihana@pinko.hr

Adresa

Kvaternikova 5,

10 000 Zagreb